Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönblå som havet


Låt mig få vara där
snälla, bara en liten stund
få vara där
mitt i dessa heta
ta dem inte
jag ber, beröva mig inte dessa varma
ljuva
då jag seglar fram, och ner
låter mig förloras in i
dem




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-03 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson