Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad?

du finns

i mina tankar

i luften jag andas

i vinden som flåsar och kittlar mig

i nacken

i solen som sveper om mig

med sin varma underbara sjal

i snöstormen som kommer

då och då

för att reta upp

mitt ostabilt mod

i maten som jag förtär

i sömnen

när du sträckte ut handen och

letade efter mig

i sängen

i duschen

när du dök upp med bara en hand

med min badduk

eller helt enkelt tände bara upp

den gömmande mystiska lampan

åt mig

du finns

i varje rad jag skriver

i varje dikt jag läser

i min trasiga hårtorkare

även i den tjusiga lilla parfymflaskan

som är nästan slut

ja, du finns överallt

och jag

jag är nog blind

att inte inse

din dyrbara men bräckliga kärlek

som du valde

att dela

med mig

om än för bara

ett tag




Fri vers av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 16:16



Bookmark and Share


  TT
...små bilder från livet...bra fångade...bra diktat...gillar!!!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One