Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eyes

When
I looking in your eyes
forgetting me sometimes
what
I see is a univers
full of beautiful stars
which make me
forgetting time and room
and feeling
like
being lost in space

no

direction to home




Fri vers av reza.hb
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb