Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl när du säger du älskar!

Vi var ett,
ett förbannat två
som livnärde åtrån genom fysiken

du smekte mitt anlete
min kropp och min själ

vi förångades av vägsluten och dess vildvuxna hjärta

livet fanns i blickar och overkligheter
frodade genom knoppar av fingerspel och vissna blomblad

Vi var ett,
ett förbannat två
som närade nuet och föraktade morgonljuset

du låg med mitt skal
och byggde bryggor mellan söndertrampade stigar
du kysste en docka
som sa de ord som någon annan skrev

grunden är inte fundament
det är spegelskuggan av ett uppdiktat vi

ju närmre du kryper intill
desto mer skrattar prostitutionen mig likblek

jag suktar ej kärlek
bara kropp
och närmre ett farväl än så
blir aldrig ett älska mig




Fri vers (Fri form) av Meredith Ferlicia
Läst 308 gånger
Publicerad 2011-05-06 12:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert (?) bittert. Lite, eller kanske inte så lite, maktlöst.
2011-05-06

  Kjell A. H Lundin
Med vilken poetisk styrka och kraft du förmedlar dig!

För mig rullar plösligt filmen igång… Och det resulterar i att jag själv minns då jag en gång kände mig prostituerad av en kvinna, fast jag hade föreställt mig kärlekens njutningsfulla vingslag. Ack, vad jag bedrog mig!

Din poesi känns så sinnelig och jag väntar på mer…

En varm kram
Kjell
2011-05-06

    Max Poisé
Kort och gott!

-Skitbra detta!
Du lämnar lte åt slumpen men är samtidigt jäkligt tydlig i din skrift, sånt här uppskattas till Max :-)
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Meredith Ferlicia
Meredith Ferlicia