Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDET OCH VINDEN

Jag är trädet

Du är vinden

Rör mej varsamt

ej med storm

Se jag darrar

när du kommer

Jag blir böjd

inför din charm

Låt oss leka uti kronan

viska, smek mej

gör mej varm

Slit ej hårt

i mina grenar

och var aktsam

om min stam

Jag är trädet

du är vinden

Låt ej vår lek

bli allvarsam


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såååå vackert och innerligt
2011-09-04

    sajo
Något speciellt med träd och vind och suveränt bra skrivet. Jag har ett speciellt träd jag brukar sitta under och följa under våren, sommaren, hösten och vintern för att se dess förändringar.

Vinden talar genom trädet.....tycker jag mig ibland höra.
2011-08-14

  Mona Drugge
Så vackert träd med milda fläktars vindsång.

Helt lysande....Stor applåd.
2011-05-25

    tatanka
Vilken rytm! Jättesnyggt
2011-05-06

  Bodha*
Suveränt bra skrivet!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP