Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGENS BLOMMOR

Ängens blommor bugar för vinden
lyfter sitt huvud mot solen och ler

Dansar med vinden, sveper med kjolen
och kyssar av humlorna ber

Vakar om natten medan sommaren trår
tävlar om vem som skönheten rår

Blomma med krage,blomma med klocka
blomma som flest fjärilar locka

Blomma liten, blomma blyg
blomma som visar sej lite i smyg

Ingen kan säja vem vackrast är
av de blommor som bugar för regnet


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-05-06 19:57



Bookmark and Share


  Elwania
söt text
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP