Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samtal med självet som vägrar lyssna

mina ben skakar
... vet inte varför
det gör lätet från min oöppnade mun darrigt
... är det ens är någon som hör?
som om jag hade yttrat någonting meningsfullt
... kanske är det bara inbillning?
men icke
... ensamhetssjukdom?
jag bara hummar
... bättre än att tala med sig själv, eller?
med stängd mun
..., tekniskt sätt är det väl då näsan som hummar, hmm?
det låter som ett svajigt kasettband
... daterad... hmm... korrupt mp4-fil?
batterierna håller på att tömmas
... det finns ingen modern motsvarighet...
jag tror mig själv låta mer och mer som louis armstrong
... what a wonderful world... bättre med shane mcgowan
det finns ingen modern motsvarighet
Sluta skaka!
... ok

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen