Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när vi sitter uppe på berget.


när månen lyser över oss

Vinden, vinden som nuddar min kind.

Håret som slås med en sving.

Näsan som blir alldeles röd.

Hela kroppen helt skör.

Solen går ner bakom berget.

Upp kommer månen och lyser.

Lyser över oss.




Övriga genrer av bubu
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-25 18:11



Bookmark and Share


  Mårten
fint skrivet
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

bubu