Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista titt

Tankarna ligger i en stor röra.

Endast på bordet ligger ett svar.

Smutstvätten består nu av gott och ont.

Ihop rullad ligger på sängen den saga som jag brukade bära.

Bära på vart jag än går, med sagor förändras med tiden.

Ensam står jag nu och kollar på röran som jag kallade mitt liv.

Tar långsamt fram väskan, tar en sista titt.

Tar fram biljetten och tänker aldrig nu mera.




Prosa (Novell) av bubu
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-03-07 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bubu