Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år utomlands

Idag kom tankarna, en verklighetsuppfattning.

Ett år, utan trygghet.

Ett år för att överleva, som de lejon som lämnar sin flock.

Söka upp allt på nytt, det som verkat så självklart.




Ensam ska jag stå där, slå mig in i en ny värld.




Övriga genrer av bubu
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-07-25 22:22



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Å så den dikten träffade mig i solar plexus.. står inför ett liknande uppbrott.. känner tänderna som sänks in i nacken.. väldigt bra fångad nästan panik känsla..
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

bubu