Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett år har gått.


ett år har nu gått

ett år har nu gått.

med en rasande fart.

har försökt fly

men inte kommit nån vart.

komma ifrån allt som förändrades,

med vågen du sjönk.

sorgen i tystnad,

tystnad av skräck.

vad visste vi hur det skulle bli?

utan dig, utan oss själva,

för vi alla förändrades.





Fri vers av bubu
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-12-26 13:55



Bookmark and Share


  LillSandra
har du skrivit den här linda? den är ju massa jättefin(*)
2007-07-21

  purpleangel
Fin text med mycket känslor.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

bubu