Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV DINA ÖGONS VÄRME

Av dina ögons värme
slår mina kronblad ut

Och i djupet av min blomma
ser du
de ingen sett förut

Där ser du allt de vackra
som sovit "törnrosasömn"
men väcks av ögonstrålar
kärleksfull och öm

Av dina ögons värme
vrids jag emot dej
Så du kan se den glöd
som slumrade i mej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-05-08 20:24



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Så vacker dikt! Full av kärleksglöd!
2012-01-08

  Mona Drugge
Mycket vackert.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP