Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund


då hon vaknar, en morgon
från många kyssar
blöta, varma
mjuka, retsamma
utforskar jag
hennes ljuvligt oklädda
landskap




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-08 20:56



Bookmark and Share


  ia VIP
Har alltid älskat morgonen,
den bjuder in.
Lockar och förför.

Dina ord till din kärlek
är som ljuv musik,
bländande fantastiskt.

Just det där,
Dina ord skapar
stort leende, en inre
önskan.

Vackert
2011-05-08

  SannaPanna
Vilken underbar morgonstund!
2011-05-08

  Ninananonia VIP
Så underbart att vakna så :) Din kvinna är en lycklig kvinna :) :)

Fantastisk dikt!

Underbar poesi :)

Bokmärker förstås :)
2011-05-08

  Julio VIP
oh så snyggt..och man tolka det här
på alla möjliga sätt, fantasin flödar och solen skiner:)
2011-05-08

  sockerspöket
Det är ju bara så underbart att få vakna så! Fint beskrivet
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson