Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen håller jag dig kvar

hittade ditt namn
och halva av din adress
någonstans
på nätet
ville ringa
fråga
hur du mår
samt höra
din underbara klang
men jag lät mina händer
föll
till botten av mörka hav
där jag aldrig varit
välkommen
jag lät mina drömmar
vilade i skuggan
jag lät dig gå
ifrån vårt bo
med kvistar och mossor
som vi en gång
byggde tillsammans
men min kärlek
till dig
vill jag behålla
för evigt
inte än dig
kan ta den ifrån mig





Fri vers av Rise Little One
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-09 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, nästan så att man känner igen sig lite..
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One