Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet efter Graal

I

jag ser
en solförmörkelse
i det förflutna

ett ständigt ljus
i händelse av krig
i händelse av ljus
ett ständigt mörker

där du vandrar omkring på månen
i ett ständigt sökande
efter den helige Graal

II

och så länge du inte funnit
vad du söker
sprids ditt mörker åt alla håll
och kanter

där du gärna balanserar
visar dig
på styva linan

III

men ljuset försvagas snabbt
eftersom du vägrar acceptera solen
som din

när det är månen
du borde förneka




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson