Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiss on red lips

give me a kiss
of your red red lips
give me a kiss
and enjoy the ride
of the countryside
give me a kiss
stay beside
and hold me tight
give me a kiss
look me in my eyes
say it twice
You are so nice
You are so nice




Fri vers av reza.hb
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb