Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här nej där




nu nej nu

tangentbordet

smutsiga tecken

de tio gudomliga dvärgarnas dans

fast bara två tre är aktiva

All Mac Ten

knattret av små små fötter

 

skärmen dammig flottig solkig

musmattan musen

 

intern-ET från cyberrymden

 

vi har en situation här

röd all-ärt blommar redan

doft av brända el kablar (spanska)

 

och knattret av små små fötter

 

 

upphör

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP