Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade förlåt, jag mår bättre nu

Det går till en viss gräns

att stänga in mig i mig själv

att gå ner mig i det svarta

att dra ner mig själv

men tid är att vakna

innan allt är försent

innan du tappat hoppet

nått din gräns

tröttnat på att stå ut med mig

och

älskade förlåt, jag mår bättre nu

eller

jag ska försöka i alla fall

jag kan inte alltid vänta på glädjen

måste hämta den själv, dra den till mig

ge något

inte bara ta

inte bara vara jag jag jag

du vet att jag är stark om jag bara får chansen att komma igen

och igen

och jag vet att du är stark

eftersom du står där i vått och torrt för mig

och

älskade, jag kommer tillbaka nu

i full blom

eller i alla fall med knopp i håret

Det är din tur nu




Fri vers av Lindalou
Läst 86 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-11 10:48



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fin, längtande!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou