Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart var jag på väg

totalt vilse
i de mörkaste av sinnen
letade efter något
välbekant röd tråd

allt var så flummigt
suddigt
skrämmande
blandad med en aning av
kaos,
oordning

det enda som märktes tydligt
var mitt hjärtslag
starkt, svagt eller
helt otakt
men envis viskning
alltid
varit mitt lag





Fri vers av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-11 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One