Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett första experiment




Var är ankan? (Försök till Haiku)

Badvattnet stänker

Avspänd sjunker jag djupt ned

I mina tankar




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-11 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lugn och skön
2011-05-14

  Bibbi VIP
Kul.
2011-05-13

  Anna*
Jag fann den =0)
Tjusigt i flera avseenden!
Applåder ☼
2011-05-12

  Ninananonia VIP
Mysigt:)
2011-05-12

  thyra
Finurlig! Bokmärks!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)