Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Case of love

I don´t think that
I can manage
The case of love alone
One sided love
Never be crossed
by own




Fri vers av reza.hb
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-05-11 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb