Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Originell

När jag ser en humla så behagas
jag av dess sinnrika konstruktion.

När jag ser en geting så hänförs
jag av dess vingkonstruktion.

När jag ser en skalbagge springa över
gröna grässtrån: så ser jag livets flöde.

När jag ser på mig själv ser jag det
utomordentligt vackra och behagliga.

När jag ser dig dra på munnen så ger
det mig tillfredsställelse och glädje.

När jag ser och är mitt i livet ser jag det
vackra och behagligaste.

Jag ser nuet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-12 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren