Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt


bara hon låg här

bredvid


kunde jag
röra
vita vingar



sträckta
täcker de


in till hjärtat
hon berör




hör inte
ser inte

inte längre

kvar
ligger enbart

mjuka dun




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 458 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-12 07:14



Bookmark and Share


    Valdy
Drömmande...det är så man ser dunet framför sig.
2011-05-12

  Blåbäret
denna har en utsträckning och omfattning jag berörs av
en skönhet av det som händer fått hålla, om inte för evigt
så i ett evigt minne som smeker känslan till liv,
för att vara så efterlämnande och till skillnad i sin saknad
2011-05-12

  SannaPanna
För mig blir det här en fortsättning, trots att du har hoppat ett par kapitel?! Eller så har hon farit till jobbet och längtan och saknaden är stor, hehe....
2011-05-12

  Osvalds_Dotter VIP
Vita Vingar bringar längtan. .
efter jungfru dun...
... då hjärtat smärtar . .
//Jenny
2011-05-12

  Junitvillingen
Vemodsvackert skriftat om drömmar och längtan. Gillar!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson