Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting om livet i sig.


Något

Livet är helt skrivet i svart och vitt

Men om man ska avnjuta det till fullo

Då måste man se det i färg.




Fri vers av Pyro
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pyro
Pyro