Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev då jag var som mest arg och förvirrad.^^


"Inget namn" 1

I en sfär av hat
En droppe ljus är närhet
En droppe blod är tillfredsställelse
I en sfär av hat
Är jag ensam




Fri vers av Pyro
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 14:50



Bookmark and Share


  Elin Abrahamsson
Vad fint du skriver. Jag gillade den.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Pyro
Pyro