Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kärleken tränger sig in

Det är inte meningen att man ska försvara sig
det är meningen att man ska ligga stilla
och låta sig övertas


för det ska vara så
i ett rosaglitterskimrande lyckorus
där två kroppar har en takt


Gråten som kvävs av svettindränkta kuddar
och de där skriken ur hesa halsar
det är så onödigt överdrivet
för ni måste förstå

att smärtan


det är bara kärleken
som tränger sig in




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-12-26 09:57



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Love dream massacre
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta