Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tankeverksamhet i motvind


Det är hit men inte längre,
för fram till och med
just här i just nu
kan allting gå över.

Men ännu ett litet steg,
en darrning på ytan
ett ord till en förhoppning starkare
och alla partiklar massakeras
lika effektivt i vaccum.

Jag gav dig förmågan att gränsbestiga,
kan det då rubriceras som självmord
om jag får skäl att ångra mig?
eller så kanske det bara handlar
om ett väl utfört torpedjobb...
hur som helst,

ett nej är väl alltid ett nej,
trots att det skriks ut alldeles
för sent av den som skapade
ordet Ja?




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-12-26 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta