Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SKOGSRÅ

Jag är ett skogsrå jag
som tittar fram bakom en fura
Står här och undrar
om jag någon ska kunna lura

För nu är jag less på näcken
som sitter här i bäcken
och drar med sin fela
De måste finnas flera
som kan mer än spela

Nu vill ja ha en man
med kläderna på
man blir mera nyfiken då

Att vara på en dator
är för mej spännande
de förstår du nog
Jag som annars lever nära
sjö och skog

Mina intressen
kommer du säkert att få veta
om du är lyhörd
och bland mina ord kan leta

Så hä står jag nu bak tallen naken
med mitt långa svarta hår
Och väntar på en man
som glöden min förstår

Som vill smyga
med mej uti skogen
För mot näcken
vill jag nu vara lite otrogen

Men om du kommer mej så nära
så du ser hålet i min rygg
Då bör du vara mycke varsam
för annars blir jag skygg

Men om du har en ådra
som är lika het som min
Då kan jag inte stå emot
Då blir jag säkert din


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin text! :) gillar den...
2014-04-26

    ej medlem längre
Förför gärna detta härliga, livsbejakande rå...
2011-09-04

  Mona Drugge
Du är helt fantastisk damen.
2011-05-13

  ULJO
Skickligt berättat om skogens väsen.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP