Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan II

I källarens hörn
ligger vinflaskorna:
oceaner av rött
röd vilja att rinna
Att bli till rus

visslande öden
väntar i en pilkorg

tändstickans längtan
i mörkret
till en framtida sekund
av eld

Är det smeken kinden saknar
blicken lyfter inte handen
ljuset släcker gömda drömmar
väntar glömska dagar natten
många saker saknar händer
drömmen kommer själen tänder





Fri vers av albatross
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-12-26 12:52



Bookmark and Share


  raphaela
Du tappar lite i på slutet, lite av magin får förlorad och jag är inte säker på att jag förstår vad du menar. Inledningen är dock förtrollande vacker.
2005-12-26

  bq
Din intimitet och sinnlighet inför tid och närhet är känslig och vacker
2005-12-26

  Pulsatilla
Vackert, sprött... Påminner mig om att leva medan hjärtat slår, och inte vänta på att upplevelser ska komma till mig, utan att jag ska söka livet!
Tack!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

albatross
albatross