Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LIVETS PUSSELBIT

Glänta lite på din dörr
och låt någon komma in
För kanske denna någon
är en livets pusselbit

Den kanske inte
genast passar
men vrid den lite
hit och dit

Och snart
så kan du känna
att i den luckan
som den sattes
känns inte lika tomt
som förr




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 493 gånger
Publicerad 2011-05-13 18:33



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Denna livets pusselbit hade suttit i verkligheten mer än fint just nu.

Tack. åter en bra text som du lyckats fånga in mig i ditt nät, som fisken i vattnet.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP