Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktiv


vid spegeln
står hon

kammat loss
en bit av sin själ

elektriskt gnisterregn

reaktivt sprakande
var gång


jag smyger mig
nära

in i hennes
fält




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-13 21:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är vackert! :)
2011-05-15

  Blåbäret
sprakande och med risk för högspänning här
med iakttagandets växande medvetenhet för handling

läser hellre med ordet "fält" än "blick" på slutet
då det är en så mycket större omfattning på det elektriska här
2011-05-14

  Osvalds_Dotter VIP
Fick för min inre syn.. se dig bakom spegeln
så du kunde se in i hennes ögon.. då hon
kammade sin själ...

vackert skrivet!

//Jenny
2011-05-14

  SannaPanna
"Kammat loss en bit av sin själ"

Fantastiskt! Var får du allt ifrån?
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson