Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas tanka

Doftande syren;
äppelträd i ymnig blom

- fågel drillar till

våren sinnens paradis
tillfredsställelse total




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-14 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar bild till våra sinnen!
2011-05-17

  Gunnel Eriksson VIP
Din tanka medvetandegör vårens skönhet
2011-05-15

  thyra
Guld att vi bara kan ta till oss detta!

En mycket vacker sinnestanka!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP