Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda staden


Småtimmarna är livlöshet
i staden vill jag halshugga hus
och skölja gränder med toner




Fri vers av Dilsewat
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-14 17:49



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
perfekt. älskar det
2011-05-16

    ADI Nehlin
underbart
2011-05-14

  Lajos-Toth
Klockrent surrealistiskt - en nattlig revolt / Set It Off med Audioslave brakande loss högtalarna.

Fenomenalt bra skivet - att få in så mycket i tre rader! Tack!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars