Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ÅLDRANDE SVANEN

Jag flyger ej längre
med lätta vingar
Men min skrud
förblir ännu vit

Jag sjöng högt i dur
när våren kom
Nu är tid
att vända om

Ständigt sökande
efter uppvindar
för mina trötta
vingars skull

Glidande,glidande
Vilande
ropar jag i mollton
smärtan ut

Vit ser ni mej
Vit
Men ändå
så när mull

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 412 gånger
Publicerad 2011-05-14 18:33



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Får en känsla av vemod och orkeslöshet som ligger vilande i denna text, men som ändå inte gett upp. Mycket bra fångat av textens innehåll.
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP