Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Jag ville uttrycka mig
i ord

för det är så vi kommunicerar


Men jag kan inte ens forma
en vettig mening

trots att jag försöker



Så jag slutar försöka


Värme
Kärlek
Närvaro
Intensivitet
Styrka
Säkerhet
Utveckling
Blick
Träffsäkerhet


Du är underbar

om jag får vara så opoetisk.


Elaine




Fri vers av Emma-Josefin
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-14 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin