Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Calle Mossberg för alla mustga och underfundiga alster som, oss till godo, flyter ur hans penna




TILL ANAKREON

 

Ditt foto är avslöjande för att

man skymtar tydligt räven bakom örat,

därför vet vi, Dina okunniga elever,

med säkerhet att grabben uti gubben lever.

Och må han länge så få göra,

så alla Dina vänner fortsätter att få höra,

härifrån och ifrån andra auditorier

Dina underbara, roligt mustiga historier




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 11:02

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Herregud!
Hur har jag kunnat missa denna!
Det måste bero på att jag har så lite tid att läsa.
Stort, varmt och överväldigat tack till författaren!
Calle
2011-06-03

    Bodil Sandberg
En hyllning som jag skriver under på
HAN är maistron som vet att pennvirveln slå!!!

jättefint skaldat!!
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson