Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

Han sover i det snö vita
av mina lakan
Hans ögonfransar
ligger långa på hans kind
Är det mitt ansikte han ser
när ett leende sprids på hans läppar-
min hand i hans hår,
rörd av min kyss.
Drömmer han om en flicka
i ett land långt borta-
Hans hjärta i hennes händer,
hennes kyss på hans kind.
Jag brinner i hans låga,
jag är torterad till aska,
av smärtan av lusten
och de långa ögonfransarna




Fri vers av wearealllost
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-15 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wearealllost
wearealllost