Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köpslå med djävulen

Lögnare, lögnare, med ditt hjärta i brand,
köpslå med djävulen
och nu är din själ på spel.
Du menade aldrig att älska honom
men hans händer var underbara,
du gav honom alla dina hemligheter,
och nu har du blivit galen.
Se på den lilla konstiga flickan,
hennes hår en stor röra,
beundring i hennes ögon
som hon inte vågar erkänna.
Du menade aldrig att behöva honom,
men det var bara en fråga om tid.
Han kysste ditt skinn
och tog ditt hjärta,
och nu har du blivit galen.




Fri vers av wearealllost
Läst 363 gånger
Publicerad 2011-05-15 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wearealllost
wearealllost