Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...to make him stay

Jag vill kyssa honom
och göra honom min
medan jag suger ut
hans rädsla
Jag tittar på orden jag skriver
och suddar ut dem,
och börjar om igen,
och igen
Slutar med en blank sida,
så som jag alltid gör
när jag är med honom
och jag vill säga
alla smarta saker
så att han stannar.




Fri vers av wearealllost
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-05-17 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wearealllost
wearealllost