Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en soppterrin

som ur en överfull soppterrin
flyter hennes tankar ut i frihet
över kanten på huvudskålen,
genom ögon och genom öron

ska hon hålla fast
eller släppa taget

låta förnuftet sippra ut
eller bara skylla på huvudvärk




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 21:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag röstar för att hon släpper taget -

skön text!
2011-05-17

    ej medlem längre
Fin parallell med soppskål - huvudskål, överfulla med gott innehåll!
2011-05-16

  Daniel_78 VIP
så väldans läcker. genom öron och ögon.
huvudet på huvudkudden.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP