Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Being misunderstood Paying through the heart


Cash way

Have to say
have it your way
say it
how should I pay !
I don´t expect
any recieve today
I will pay in cash way
do you want in right away ?
how about heart way?




Fri vers av reza.hb
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb