Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Jag tror jag har sett dig förut
i mina drömmar
satte ett spår
så går inte att glömma
gick vi förbi varann
såg vi ingen annan
ibland kastades blicken utåt
ibland möttes blicken djupt in
söktes ett svar
bland
tusen frågor
ja eller nej
väckte mig




Fri vers av reza.hb
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb