Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens andetag

Varför... brinner ljusets andetag?
Varför... brinner tidens sinnliga behag?
Varför... dansar jag för dig?
Varför... brinner ljusets andetag?

Kom du sköna mö. Kom och låt oss ta reda på.
Kom och låt mig ta dig till höjden.
Kom... låt mig genomträng dig.

Kom min sköna mö och låt ljusets andetag brinna.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 19:01



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
erotiskt bäddat i lustfylld kärlek bra !
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren