Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ålderdomens sötma: minnen


Lite glömsk



"Lite glömsk får man
väl lov att vara",
sa gumman

när hon hängde diskhandduken
in i kylskåpet.

"Visst", sa mannen som just
frågat; "Är det onsdag eller
torsdag i dag".

Och VAD spelade det för roll egentligen
veckodag eller diskhanduk.

Där var ju redan fullt
på hjärnkontoret av
minnen.

Gamla fina minnen.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-05-18 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP