Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vid busshållplatsen)


Livssprång

Där på andra sidan livet, såg jag barnet
hoppa glatt i höjden över sten och gren.

Där på andra sidan av vägen,
såg jag ett glatt skuttande liv.

Där på andra sidan livet,
såg jag en liten tös skutta glatt över
samhällets gråsprängda betong.

Där på andra sidan livet, skuttade ett liv.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-05-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren