Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack mr Know it all!

Tror du det där ar poesi??
Då vete fan vad du känner!!
Det finns ingen mening där uti.
Skriver bara för att skaffa vänner.

Du kan ju det här så jag säger ursäkta.
Skrev för det känns rätt här inne.
Förstår nu att det inte är äkta.
För det där med poesi har jag inget sinne.

JAG ska lära dig allt jag vet.
Och allting om det medan,
jag formar dig till en äkta poet.
Du kommer tacka mig sedan.

Nej, jag vill tacka dig nu,
du lär mig mina känslor.
Det finns ingen som du,
av världens alla människor.




Fri vers av Spogli
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spogli