Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg!

På kvällståget mellan Stockholm o Mora,
satt en liten tjej med brösten för stora.
Vad jag än sa eller nämnde,
hon på kuken mig klämde.
Jag tänkte direkt, hon måste va hora!

Jag bytte då plats och kupé.
Men var ja än drog så följde hon me.
Hon sa -jag kan väl få din banan,
för jag är nymfoman,
tror ej din kuk är tillräckligt bred!




Fri vers av Spogli
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spogli