Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.16 15/7-98

Gratisbiljett till kändismingel.

Slaskig tungkyss under sommarhimmel.

Midnatts nakenbad mé knottrig hud.

80-tals ballad till fyllesnygg brud.

Misslyckad "påväghem" singel,

sommarjobbande som kärleksbud.




Fri vers av Spogli
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spogli