Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla behöver vi mod. Skrev denna när jag hade hittat honom som jag älskar i dags läget.


Jag måste

Jag måste, jag måste berätta.
berätta hur jag känner, mina känslor för dig.
Det går inte att beskriva hur jag känner.
Jag måste ta mod till mej, jag måste våga berätta.
Att jag älskar dej.




Fri vers av tove VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-12-27 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tove
tove VIP

Mina favoriter
Tårar