Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven till den frodiga kvinnan jag mötte i Sjöbo kyrkan nu den 19 maj.


Kvinnan och tjuren

Här jag sitter med hornen slipade
för frodigheten och vidlyftigheten

Här sitter jag som en tjur och vid min
sida sitter frodighetens kvinna.

Kvinnan frodig!

Tjuren modig!

Här är jag Tjuren och för
dig Frodiga kvinna;

Är jag styvheten.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 148 gånger
Publicerad 2011-05-19 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren